Резервация Детайли

Изберете Тип Апартамент

Студио Делукс
 • 1 Двойно легло и 1 разт. диван
 • 110 лв.
 • 160 лв.
Студио
 • 1 Двойно легло и 1 разт. диван
 • 90 лв.
 • 140 лв.
Студио Партер 3 Места
 • 2 легла
 • 80 лв.
 • 130 лв.
Студио 2 Места
 • 1 Двойно легло
 • 70 лв.
 • 110 лв.
Студио Партер
 • 1 Двойно легло и 1 разт. диван
 • 80 лв.
 • 130 лв.
Двустаен Апартамент
 • 2 двойни легла
 • 130 лв.
 • 180 лв.
Тристаен Апартамент
 • 2 двойни легла и 1 разт. диван
 • 140 лв.
 • 210 лв.

Резервация Детайли

* Наличност според сезона и заетоста на апартаментите.

Абонирай се

За да бъдете информиран